Szybkie i pyszne ciasto z jabłkami

A.S.

Member
Sty 6, 2007
4,044
0
0
Sinistra @ 18 Oct 2008 napisał:
index.php?act=findpost&pid=764106Kobieto a Ty mi wmawiałaś, że nie umiesz fotografować jedzenia... I miałam się nabrać?
strafe.gif
Zaraz, zaraz, mówiłam, że nie mam zacięcia do fotografii kulinarnej, inaczej mówiąc nie robię tego z tzw. "sercem" ;).
 
Ostatnią edycję dokonał moderator:

Sinistra

Member
Lut 21, 2005
16,701
3
38

Azazelle

Member
Wrz 1, 2006
1,706
0
0
No to piknie, bez serca takie zdjęcia, to z sercem co będzie? Zbrodnia na ludzkości?
icon_smile.gif
 

A.S.

Member
Sty 6, 2007
4,044
0
0
Sinistra @ 19 Oct 2008 napisał:
index.php?act=findpost&pid=764385Czyli "głuchy jak nie usłyszy to zmyśli"
icon_redface.gif
Wiem, że nie bardzo "masz serce", ale czasem zrób zdjęcia swoim dziełom kulinarnym
anbetung.gif
Azazelle @ 19 Oct 2008 napisał:
index.php?act=findpost&pid=764409No to piknie, bez serca takie zdjęcia, to z sercem co będzie? Zbrodnia na ludzkości?
icon_smile.gif
Nie będzie nic, bo po sprzęcie
cry_1.gif
 

Sinistra

Member
Lut 21, 2005
16,701
3
38

Joanna

Moderator
Członek ekipy
Lis 28, 2005
32,390
3,674
113
Intrygujący przepis.
Ciekawa jestem konsystencji ciasta, bo na każdym zdjęciu wygląda inaczej.
icon_smile.gif
 

anuc

Member
Maj 17, 2008
908
0
0
A mi wyroslo, po czym nastąpiła implozja i glut się pozostał (mimo, że w piekarniku ze 2 razy dluzej, niz w przepisie bylo trzymalam) oO
 

marcia77

Member
Paź 4, 2007
14
0
0
Mam w planach zrobienie tego ciasta tylko moja balaszma ma średnice 26cm i tak myślałam ,by zrobic je z 1,5 porcji czy wtedy czas pieczenia też wydłużyc o 20 minut?