Zrobiłam 2 x po 5 min udziec z indyka bez skóry(1 kg), włożyłam w siateczkę taką do wędlin i wyszło dobre b.soczyste, soli dałam mniejFajnie Miluniu, że smakuje![]()
obra
pierwszy raz ugotowany.
a niech tylo cos zle pojdzie
Ker nie bądź taką pesymistką
Też zrobiłam to mięsko i wyszło bardzo dobre, oczywiście mniej soli dałam. Miałam taka kulkę z łopatki i wogóle po ugotowaniu ono wygląda jakby było peklowane. Ale wszystkim smakuje bo jest takie wilgotne i jedwabiste jak to ktoś określił.Jaga super, że Wam smakuje
a moze jakies zdjatka?? Bo tak zachwalacie a ja bym chciala wyniki jeszcze obejrzecMoze to jeden wielki spisek jest i co wtedy ;>![]()
Na początku przepisu dałam link do długaśnego wątku na temat tego przepisu na forum GW gdzie są zdjęciatutaj zobacz http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=7...8696022&v=2&s=0
Szpieg z Krainy Deszczowców
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.