Tarta z bananami, kremem i curry FUSION

sylwia18

Member
Wrz 24, 2005
3,577
0
0
Lisko CUDO! PRZEPYSZNA! :mniam:
 

sylwia18

Member
Wrz 24, 2005
3,577
0
0
Aniu ja robiłam w tortownicy 30 cm i ciasta było wystarczajaco dużo
icon_smile.gif
 

sylwia18

Member
Wrz 24, 2005
3,577
0
0
Ciastem wyłożyć formę do tarty (26-28 cm)
tak pisała Liska więc myślę Aniu że możesz rzeczywiście albo zmniejszyć ilość ciasta albo zrobić grubsze (chociaż mi takie cieniutkie niesamowicie smakowało ) Powodzenia :bussi:
 

alice

Member
Wrz 13, 2004
857
0
0
Przepyszna tarta. Chociaż mężowi posmak curry nie bardzo pasował. Mnie bardzo smakowała. Można zrezygnowac z tej przyprawy. Polecam. Ważne, że krem "od razu" nie jest rzadki, więc nie trzeba długo zapiekać (bo to może zakończyć się podpaleniem ciasta kruchego).
 
 

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy