sylwia18 @ 2 Nov 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=387336tort zrobionyjak tylko wróci siostra to wrzucę fotki
co ja się z tymi rurkami namęczyłam to szok ale efekt był wart pracy![]()
ale czemu sie z nimi namęczyłaś ???
sylwia18 @ 2 Nov 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=387659nie mogłam załadować zdjęćani na cincinie ani na fotosiku itp
chyba coś nie za dobrze chodził dzisiaj internet u siostry, jutro ją znowu odwiedzę to tym razem na pewno sie uda![]()
![]()
Isabell namęczyłam sie bo rozłaził mi się biszkopt i zostało mi mało masy na boczki i takimi ochłapami przyklejałam rurkiale potem wpadłam na dobry pomysł i obwinęłam tort kilka razy nitką i potem rurki sie super trzymały![]()
dobre z ta nitkąja zawsze robię więcej kremu jeśli mam zamiar dać te rurki![]()
![]()
sylwia18 @ 4 Nov 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=388568
Sylwia, ale piękny ten torcikJuż sobie wyobrażam jaki pyszny![]()
![]()
A ja układałam rurki w tortownicy. Tzn. po upieczeniu biszkoptu zdjęłam obręcz i posmarowałam biszkopt masą, po czym założyłam obręcz i ułożyłam przy brzegu rurki wciskając je lekko w masę. Tylko wtedy efekt jest trochę inny bo rurki nie sięgają spodu ciasta.
sylwia18 @ 4 Nov 2006 napisał:
sylwia18 @ 4 Nov 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=388631I oczywiście buziaki dla Yoanki za świetny pomysł na torcik! Dziękuję kochana
Już daj spokój z tymi podziękowaniami
W końcu po to tu jesteśmy żeby się wzajemnie inspirować![]()
![]()
agusia @ 4 Feb 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=444182A ja mam duży problem, bo muszę zrobić tort na 18 urodziny siostry i nie mam pomysłu...Te zasady odnoszą się i do takiego wypadku:
https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=16610
Określ smak, krem- maślany/śmietanowy, mogą być bakalie itd?
Nikt nie siedzi w Twojej głowie i nie wie o Twoich wymaganiach/preferencjach!
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.