Hiena
Member
- Maj 6, 2005
- 13,652
- 0
- 0
Dzięki dziewczyny za Wasze rady. Ciasto stoi w lodówce i przegryza się.
Nie wiedziałam, że śmietanę ubija sie na najwyzszych obrotach. Zrobiłam wg Waszych wskazówek iiiii... prawie jej nie przebiłam.
W sumie ona wmieszana w te mase cytrynową straciła swoją gęstość więc niepotrzebnie panikowałam. Jedno bym zmieniła w opisie wykonania, żeby jajka wlewać do masy cytrynowej rozkłócone, bo nie ma wowczas ryzyka, że białko jajka się zetnie i będą latały gluty, tak jak mi się ścieło.
Nie wiedziałam, że śmietanę ubija sie na najwyzszych obrotach. Zrobiłam wg Waszych wskazówek iiiii... prawie jej nie przebiłam.

W sumie ona wmieszana w te mase cytrynową straciła swoją gęstość więc niepotrzebnie panikowałam. Jedno bym zmieniła w opisie wykonania, żeby jajka wlewać do masy cytrynowej rozkłócone, bo nie ma wowczas ryzyka, że białko jajka się zetnie i będą latały gluty, tak jak mi się ścieło.