alisia @ 13 Dec 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=412028Hichotko a już się martwiłam, że za takie wtrącanie się w Twój przepis to Ty mniena opamiętanie![]()
no coś Ty a wtrącaj się do woli![]()
![]()
![]()
AnnaH @ 26 Jan 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=439603a czy mozna je tylko obsmazyc troszke, a pozniej dopiero do piekarnika przed podaniem???
Z czym to podajecie???tak, można obsmażyc troszkę a potem sru do piekarnika i na wierzch np. dac ser tarty![]()
ja podaję do ziemniaków pod wszelakimi postaciami oraz do różniastych surówek![]()
AnnaH @ 27 Jan 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=440202zapopmnialam kupic ocet balsamiczny, czy moze byc bez niego??albo dac zwykly???jasne, że może byc bez octu balsamicznegoi zwykłego octu nie dawaj![]()
![]()
Hichotka @ 28 Jan 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=440268jasne, że może byc bez octu balsamicznegoi zwykłego octu nie dawaj![]()
Jutro zamierzam zrobić te trójkąciki na obiad rodzinny z okazji urodzin. Zobaczymy ja wyjdą... Czy zamiast octu balsamicznego można dodać kropelkę octu winnego??? Czy lepiej nie dodawać nic...?
Pimpek @ 2 Feb 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=443367A ja bym wlała winny. Bo ja akurat lubie
Nie dodałam żadnego octu... i tak wyszło pyszne... wszystkim smakowało![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.