Arabeska @ 27 Feb 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=456220Wyszła, wyszła - prawdziwa piaskowa baba!![]()
Jak na mój gust jest odrobinę za slodka - ale taką dzieci lubią najbardziej. Ddorobię tej babie czekoladowej polewy
no widzisz a tak się bałaś![]()
Akulka @ 1 Mar 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=457440Arabesca, podziel sięŚliczności wyszła - ładnie żółta![]()
A kolor taki, bo takie jaja mam![]()
Znajoma - biolog twierdzi, że wystarczy czegoś tam do paszy kurom dodać .... Nie jest to pocieszajace, ale jajka kolega nam przywozi z gospodarstwa rodziców![]()
Paulinka @ 4 Jun 2005 napisał:index.php?act=findpost&pid=133233Yyy to taki przepis jak na olejowe pod owoce tylko jajek więcejSkoro jajek więcej, to znaczy, że to wcale nie taki przepis... Gdyby tak podchodzić, to można by powiedzieć, że to taki sam przepis jak na makaron domowy, tylko że jajek mniej, i bez proszku do pieczenia, a oleju najwyżej łyżka, no i bez cukru... itp...![]()
Czytam często właśnie takie opinie: "ooo, takie jak moje, tylko ja..." Skoro są różnice, to już nie takie samo... Bo i w składnikach różnica, i w efekcie końcowym...
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.