- Gru 21, 2005
 
- 7,257
 
- 6
 
- 0
 
Dla Joanny wpisuje. Nam bardzo smakuja.
Do misy blendera wypuje:
1 szklanke nieslodzonych wiorkow kokosowych
4 lyzki nasion slonecznika
4 lyzki mielonych migdalow ze skorka
2/3 szklanki platkow owsianych
2 szklanki suszonych na sloncu moreli (bez cukru i chemicznych konserwantow)
2 lyzeczki pasty waniliowej
4 lyzki masla migdalowgo (lub innego ulubionego)
2 lyzki syropu klonowego lub agave
dodatkowo ok. 30 migdalow ze skorka
Piec rozgrzewam do 125C.
Skladniki blenduje, az powstanie zwarta lepka masa, ktora daje sie latwo ksztaltowac w kulki. Kulki splaszczam wciskajac w nie po jednym migdale.
Pieke ok. 30 min.
Przepis na ciasteczka znalazlam u Secret Squirrel
	
		
			
		
		
	

	
		
			
		
		
	
			
			Do misy blendera wypuje:
1 szklanke nieslodzonych wiorkow kokosowych
4 lyzki nasion slonecznika
4 lyzki mielonych migdalow ze skorka
2/3 szklanki platkow owsianych
2 szklanki suszonych na sloncu moreli (bez cukru i chemicznych konserwantow)
2 lyzeczki pasty waniliowej
4 lyzki masla migdalowgo (lub innego ulubionego)
2 lyzki syropu klonowego lub agave
dodatkowo ok. 30 migdalow ze skorka
Piec rozgrzewam do 125C.
Skladniki blenduje, az powstanie zwarta lepka masa, ktora daje sie latwo ksztaltowac w kulki. Kulki splaszczam wciskajac w nie po jednym migdale.
Pieke ok. 30 min.
Przepis na ciasteczka znalazlam u Secret Squirrel

Załączniki
			
				Ostatnią edycję dokonał moderator: 
			
		
	
										
										
											
	
		
			
		
		
	
	
		
			
		
	
	
		
			
		
		
	
										
									
								
				
		
			