Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Agusiu, Twoja wuzetka to ciasto miesiąca lutego i teraz ma szanse na ciasto marca w moim domu. Jest pyszne, robię prawie dokładnie jak podałaś na wstępie, prawie – bo nie daję rumu do nasączenia.
Pozdrawiam.
Upiekłam biszkopt do tego ciasta i chyba dałam za dużą blaszkę, bo wyszlo niskie.. Teraz już wiem, że Wasza duża - to moja średnia. Ale biszkopcik piękny postaram się jakoś przekroić i przełożyć kremem... Bo to ma być na 70 urodziny mojego Taty i musi się udać.
Witajcie Ja być tu nowa trafiłam z wizaż.pl jakby co
jest świetny!! Na Dzień Matki robie właśnie W-Ztkę tylko że z połowy porcji bo w kształcie serducha i robie muffinki waniliowe z białą czekoladą muffinki robiłam już w weekend i były przepyszne Trzymajcie za mnie kciuki w piątek
jak ja się ciesze że tu trafiłam
PZDR
Bardzo smaczna jest ta śmietana kiedy sie ciasto schłodzi - aż słychać, jak wchodzi w biodra... Także nawet, jak trzeba "dopiec" drugie ciasto, to warto.
Ciasto pyszne, nie za słodkie, pulchne, wilgotne. Krem super. Kolejny sprawdzony przepis do ponownego pieczenia. POLECAM
A, i jeszcze- ciasto podwoiłam, a kremu nie i jak dla mnie nie ma takiej potrzeby. Do środka dałam więcej, na górę cieńszą warstwę. Posypałam okruszkami ciasta.