mietekcz @ 1 Jul 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1146723Witam po dłuższej przerwie![]()
Kolejna odsłona "Zalewajki na maślance etc" - Restauracja Pod Kominkiem w Komańczy (niektórzy twierdzą, że tam jest koniec świata, ale to nieprawda)
Wszystko jest zgodne z oryginalną recepturą, bez dolewania jakichś maggi i innych polepszaczy, a co najważniejsze ZAWSZE ŚWIEŻA!
Będę zresztą sprawdzał co jakiś czas osobiście - bez zapowiedzi![]()
Zapraszam i polecam
W sobotę mam gości z daleka i mam zamiar uraczyć ich tą oto zupą!
Co do końca świata, to zależy z której strony się patrzy, dla mnie w Bieszczadach, a szczególnie w Wetlinieświat się zaczyna...i jest taki piękny....![]()
![]()
![]()
jean @ 15 Jul 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1153494W sobotę mam gości z daleka i mam zamiar uraczyć ich tą oto zupą!
Co do końca świata, to zależy z której strony się patrzy, dla mnie w Bieszczadach, a szczególnie w Wetlinieświat się zaczyna...i jest taki piękny....![]()
![]()
Pozdrawiam i życzę smacznego!
Zgadzam się - koniec świata to kwestia dyskusyjna![]()
Ale kiedyś widziałem tablicę z napisem "Koniec Świata" przy schronisku w Komańczy - dobre 15-20 lat temu...
Z miejsca, w którym teraz jestem Wetlina to aglomeracja![]()
Ale można tu nazbierać świeżego kminku, macierzanki i takich tam innych cudów. I oczywiście ziela dziurawca na herbatę na ciemne, zimowe dni...
mietekcz @ 28 Jul 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1158009Ale kiedyś widziałem tablicę z napisem "Koniec Świata" przy schronisku w Komańczy - dobre 15-20 lat temu...Podkowiata koniec świata.![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.