Ale w tym jest praktycznie sama smażona cebula z niewielkim dodatkiem boczku. Chyba to nie będzie najlepsze na zimno. Chyba wsadzę w mikrofalówkę.[/quot]
Aeż on jest przepyszny na zimnoja to bym go najchetniej tlyko na zimno jadła
Sylwia moze sprobuj z tucncyzkiem naprawde pycha wychodzi alboz pieczerkami tez moze byc pyszny![]()
A to mój placek, bardzo mi smakował. Trochę się boję co mój żoładek i wątroba powiedzą na taką ilość cebuli![]()
Zastanawiam się jak go odgrzać na drugi dzień. Może ktoś odgrzewał ?Ja odgrzewałam wczoraj i powiem - spoko, mięciutkie i nic się temu nie dzieje, po podgrzaniu. Przepis na piątkę z plusem!!! Polecam !!!!
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.