Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Zainteresował mnię ten groźnie brzmiący wodorowinian potasu. Wydaje mi się, że ten składnik powoduje tylko,że ta część białek jest żółta. Nie lepiej jest użyć żółtego barwnika spożywczego, którego można dostaś prawie wszędzie.
index.php?act=findpost&pid=1120468Zainteresował mnię ten groźnie brzmiący wodorowinian potasu. Wydaje mi się, że ten składnik powoduje tylko,że ta część białek jest żółta. Nie lepiej jest użyć żółtego barwnika spożywczego, którego można dostaś prawie wszędzie.
nie , nie dokładnie jest tak jak pisze Anuc , kolor dają żółtka , a ten proszek to trzyma strukture , brzmi groźnie ,ale z tego co wiem , jest bardziej naturalny niż np proszek do pieczenia i nie ma w nim nic groźnego
anuc @ 18 Apr 2011 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1120471Śliczne, muszę zrobic koniecznie, zwlaszcza ze mam caly sloiczek CoT i pałam rządą spożytkoawnia tego cuda
Tylko w poniedzialek chyba trochę głupio ;p Kolor to mi sięwydaje, ze jest od żółtek. A wodorowinian robi dobrze pianie z białek.