puella @ 26 Sep 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=591145Cudne cudne, ale ja mam pytanie: czy moge uzyc do eklerkow przepisu Hichotki ''przepyszna masa do napoleonki''?A czemu nie
Robisz nadzienie jakie Tobie odpowiada
Ilona @ 27 Sep 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=591478A czemu nie
Robisz nadzienie jakie Tobie odpowiadaWażne tylko, żeby nie było zbyt wilgotne, bo eklerki nasiąknąAle masa do napoleonki powinna być dobra
puella @ 27 Sep 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=591626Ilona latwo powiedziec zrob jaka Ci odpowiada, a ja jestem wielka ofiara w kuchni. Mam nadzieje, ze od Was czegos sie naucze i nauka nie pojdzie w las.A myslisz, ze ja alfa i omega jestem
Zastanowilam sie i stwierdzilam, ze skoro robi sie karpatke z tym kremem to do eklerek też sie nada.
Ot, cala filozofia.
P.S. z tym, ze "Ci odpowiada" chodzilo mi o smak, kolor itp.
puella @ 27 Sep 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=591626Dzieki dziewczyny za odpowiedz.
Ilona latwo powiedziec zrob jaka Ci odpowiada, a ja jestem wielka ofiara w kuchni. Mam nadzieje, ze od Was czegos sie naucze i nauka nie pojdzie w las.Pamiętaj tylko, że najlepiej nadziewać eklerki na chwilę przed podaniem
Ilona @ 27 Sep 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=591630P.S. z tym, ze "Ci odpowiada" chodzilo mi o smak, kolor itp.Wiem, wiem ale ja smaku jeszcze nie znam, a kolor to tylko na zdjeciu, ale jutro bede sie meczyc to podziele sie efektem.
Wlasnie moze dzieki Wam jakos sie podciagne w tej materii, tak to jest , jak cale zycie rozpieszczaja
sylwia18 @ 27 Sep 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=591749Pamiętaj tylko, że najlepiej nadziewać eklerki na chwilę przed podaniem
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia