Ilona @ 29 Oct 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=611752P.S. już wiem jakie słodkości będę Babci zawozićJak czerwony kapturek w koszyczku
Zapomniałam napisać że i my robilismy - a raczej pomagałam córci je zrobić - szybciutkie i pyyyszne.
Cinka @ 6 Nov 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=616465Jak czerwony kapturek w koszyczku
Czerwone ciuchy mam, wiec czemu nie
moni77 @ 9 Nov 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=618954a szpryce Chce Ci sie myc?A dlaczego nieNie widzę w tym problemu
Wolę ze szprycy, bo nie lubię się babrać z lepieniem kulek, zawsze mi wychodzą nierówne
Ilona @ 9 Nov 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=618964Lyzka lepiej kupkirobw takim razie spróbuję najpierw ze szprycą, a jak nie będzie nic wychodzić, to się posłucham i przerzucę się na łyżkę. Dzięki
lullaby @ 10 Nov 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=619853Kati, jakoś nie widzę tej masy w szprycy, ale daj znać czy zdała egzamin.Faktycznie, jak zrobiłam masę, to też jej nie widziałam w szprycy i nawet nie próbowałam jej tam wciskać. Jednak lepienie kulek to jedyna słuszna metoda jak dla mnie i nie obeszło się bez ubabrania łapekAle ciasteczka wyszły bardzo dobre, wszystkim smakowały i nawet udało mi się zgrabne kuleczki porobićDziękuję za przepis
kati81 @ 12 Nov 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=620602Faktycznie, jak zrobiłam masę, to też jej nie widziałam w szprycy i nawet nie próbowałam jej tam wciskać. Jednak lepienie kulek to jedyna słuszna metoda jak dla mnie i nie obeszło się bez ubabrania łapekAle ciasteczka wyszły bardzo dobre, wszystkim smakowały i nawet udało mi się zgrabne kuleczki porobićDziękuję za przepisA ja dziękuję za miłą opinię i cieszę się, że wyszły
A formowanie kuleczek to nie taka duża praca, zwłaszcza, że z resztą nie ma roboty
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.