Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Pasować będą wszystkie surowki na bazie zielonej sałaty, np. z dodatkiem pomidora, ogórka, rzodkiewek z sosem winegret, albo białej kapusty z marchewką, jabłkiem, porem itd.z dowolną zalewą. A może wybierzesz coś z tych sałat, lub z tych surówek. Chodzi mi o zalewy przyprawowe. Najbardziej klasyczna była salata ze śmietaną, ale i tutaj da się coś wybrać. A może po prostu mizeria z ogórków ze śmietaną lub z sosem winegret i sporą ilością koperku. Możliwości jest sporo.
Albo po prostu poczekaj, może zgłosi się ktoś z lepszym pomysłem.
Szczerze mówiąc, nie wiem. Cinka, na pierwszej stronie, robiła z karkówką uprzednio podsmażaną, ale karkówka jest bardziej miękka od schabu środkowego. Przeczytaj ten post. Ja bym zaryzykowała, tylko należy schab dłużej dusić niż kurczaka. Można go też najpierw podsmażyć. Na forum jest też jeszcze Schab po bałkańsku, może będzie się nadawał. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania, to jestem do dyspozycji.
Po balkansku juz robilam. Pyszny byl. Ze schabem wyskoczylam dlatego, ze nie mam kuraka ani karczku. Mam wlasnie tylko schab. Zastanowie sie...
Dziekuje za odpowiedz.