Tina86 @ 26 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1097884Nie jestem pewna, ale chyba chodzi o taką masę jak w tym przepisie https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=14901, tutaj jest cytrynowa i powiem szczerze, że robiłam jeszcze z galaretką truskawkową i nam nie smakowało, ta cytrynowa dużo lepsza.ale rzeczywiście wsypuje się tam proszkową galaretkę? I ona się rozpuści jak nalezy?
Tina86 @ 26 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1097918Tak, rozpuszcza się bez problemu, ta z cytrynową nam naprawdę smakuje.dziekuję
illy @ 26 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1098004Tutaj jest przepis na mase budyniowa z galaretka Alll
http://www.wielkiezarcie.com/recipe23252.html
Szefowa zamowila u mnie toet barbie na urodziny dla chrzesnicy(jest szefowa piekarni) a ja tylko zwyczajna sprzedawczyni, mogla swoipm piekarzom zlecic a stwierdzila, ze oni takiego w zyciu nie zrobiaco za pochwala.Dizekuję za link.
Widzisz-bo do tego potrzeba serca jeszcze, a nie tylko cukierniczego papierka w kieszeni GratulujęNa pewno Ci bardzo przyjemnie się zrobiło
illy @ 26 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1098004Szefowa zamowila u mnie toet barbie na urodziny dla chrzesnicy(jest szefowa piekarni) a ja tylko zwyczajna sprzedawczyni, mogla swoipm piekarzom zlecic a stwierdzila, ze oni takiego w zyciu nie zrobiaco za pochwala.już dwukrotnie miałam podobne zdarzenia.
Po raz pierwszy robiłam tort sklep dla pani prezes naszego PSS-u - pracownicy zamówili
Drugim razem poprosiła mnie koleżanka o tort dla dziewczyny na osiemnastkę, dopiero jak odbierała to dowiedziałam się że to dla córki właścicielki ciastkarni w sąsiedniej miejscowości. Myślałam, że trupem padnę. dobrze że dowiedziałam się po , bo stresa przy pracy bym miała niesamowitego.
Siedmiokropka @ 28 Feb 2011 napisał:
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia