Bea73 @ 25 Sep 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=590297pytanko : jakiej wielkosci blaszka ma byc???
i czy moze byc tylko cukier trzcinowy jesli nie mam tego na M.??
dzieki...Też jestem ciekawa na jaką blaszkę jest ten przepis.
Ja bym dała cukier trzcinowy i trochę melasy, jak masz.
Bea73 @ 25 Sep 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=590308tak, melasa tu jest (nienawidze tego smaku szczerze mowiac...ale w ciescie pewnie nie bedzie czuc)ogladalam jakis program i sie dowiedzialam, ze melasa lepsza jest jasna. I podobno ona nie ma tego smaku.
Zawsze myslalam, ze odwrotnie, a tez nie lubie ciemnej.
Nie sprawdzilam, bo jeszcze nie dotarlam do odpowiedniego sklepu.
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia