Ines @ 24 Apr 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=493095Zrobilam wczoraj w wersji ze szpinakiem i feta. Mnie smakowalo, choc reszta domownikow zjadla bez entuzjazmu. Trzeba bylo robic z mielonego miesa...
Pokaż załącznik 9240Fotka apetyczna mniam mniam ,sama jestem mięsożercą lecz mąż lubi szpinak wiec dla Niego kiedyś wypróbuje tą wersje nadzienia.
Ines @ 24 Apr 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=493095Zrobilam wczoraj w wersji ze szpinakiem i feta. Mnie smakowalo, choc reszta domownikow zjadla bez entuzjazmu. Trzeba bylo robic z mielonego miesa...
Pokaż załącznik 9240zjadłabym taki z fetą i szpinakiem
Cinka @ 1 Sep 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=745398Odradzam. Proszek do pieczenia w kontakcie z serem zaczyna pracować już podczas zagniatania. Jak gotowe postoi bałabym się że urośnie i niepieczone tyle godzin klapnie i wyjdzie czysty zakalec.
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia