marianna @ 1 Jun 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1297539Robię, choć zupełnie nieortodoksyjnie. Ponieważ nie jadam mięsa, tylko ryby, kurczaka zastąpiłam łososiem. Poza tym wszystko dokładnie jak w przepisie. Właśnie się piecze, będzie na obiad
No to jest bardzo dobry pomysł.![]()
Joanna @ 5 Jun 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1299118U mnie dziś też z rybą (konkretnie z łososiem). Zapowiada sie pysznie.U mnie wczoraj było z dorszem i smakowalo nam bardzo. Ten sosik pojechałam żyrafką i dodałam dosłownie 1 łyżeczkę śmietany. Pyszne było, naprawdę.
Co do łososia, to nie mam wątpliwości że będzie uczta.![]()
Joanna @ 5 Jun 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1299169Oj, ja za dorsza dałabym się pokroić, zwłaszcza za takiego świeżego kupionego od rybaków.![]()
Ale z łososiem też było bardzo smaczne.Mrożonego dorsza nie kupuję wcale, ten był świeży ale niestety nie taki wprost od rybaka...![]()
Ale i tak był pyszny, jak na rybę.![]()
małgośka79 @ 6 Jun 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1299741Pozarty, pyszny, do powtorki!
U nas też. Bazylii świeżej miałam mikrą ilość, sypnęłam suszonej, zamiast chilli sypnęłam piri piri.
Tyle zmian.
Sos po upieczeniu kuraka zmiksowałam.
![]()
Dzięki za przepis.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.