marianna @ 1 Jun 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1297539Robię, choć zupełnie nieortodoksyjnie. Ponieważ nie jadam mięsa, tylko ryby, kurczaka zastąpiłam łososiem. Poza tym wszystko dokładnie jak w przepisie. Właśnie się piecze, będzie na obiadNo to jest bardzo dobry pomysł.
Joanna @ 5 Jun 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1299118U mnie dziś też z rybą (konkretnie z łososiem). Zapowiada sie pysznie.U mnie wczoraj było z dorszem i smakowalo nam bardzo. Ten sosik pojechałam żyrafką i dodałam dosłownie 1 łyżeczkę śmietany. Pyszne było, naprawdę.
Co do łososia, to nie mam wątpliwości że będzie uczta.
Joanna @ 5 Jun 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1299169Oj, ja za dorsza dałabym się pokroić, zwłaszcza za takiego świeżego kupionego od rybaków.
Ale z łososiem też było bardzo smaczne.Mrożonego dorsza nie kupuję wcale, ten był świeży ale niestety nie taki wprost od rybaka...
Ale i tak był pyszny, jak na rybę.
małgośka79 @ 6 Jun 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1299741Pozarty, pyszny, do powtorki!U nas też. Bazylii świeżej miałam mikrą ilość, sypnęłam suszonej, zamiast chilli sypnęłam piri piri.
Tyle zmian.
Sos po upieczeniu kuraka zmiksowałam.
Dzięki za przepis.
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia