- Gru 22, 2004
- 5,066
- 434
- 83
Na pewno nic nie straci, no chyba poza kształtem. Ale ja lubię foremkowe chleby, są łatwiejsze do krojenia.
yrsa @ 26 Apr 2020 napisał:index.php?act=findpost&pid=1659736Właśnie rośnie. Chyba nigdy go nie piekłam.ja uważam że jest pyszny
janie @ 22 May 2020 napisał:index.php?act=findpost&pid=1661281Dla mnie przepiękny. Jakoś tak mam, że nie wiedzieć czemu bardziej mi smakują chlebki pęknięte, wybrzuszoneMoże wtedy wyglądają nie jak ze sklepu 😉. Jak rękodzieło. Każdy inny. Ja tam cieszę się, że Internet i Wy umożliwiacie mi m.in. pieczenie własnego chleba.
Buka @ 22 May 2020 napisał:index.php?act=findpost&pid=1661338Piękny okaz. Wyobrażam sobie, jak chrupie przy krojeniu.Poezja w smaku
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia