- Gru 22, 2004
- 5,167
- 544
- 113
Na pewno nic nie straci, no chyba poza kształtem. Ale ja lubię foremkowe chleby, są łatwiejsze do krojenia.
yrsa @ 26 Apr 2020 napisał:index.php?act=findpost&pid=1659736Właśnie rośnie. Chyba nigdy go nie piekłam.ja uważam że jest pyszny![]()
![]()
![]()
janie @ 22 May 2020 napisał:index.php?act=findpost&pid=1661281Dla mnie przepiękny. Jakoś tak mam, że nie wiedzieć czemu bardziej mi smakują chlebki pęknięte, wybrzuszone
Może wtedy wyglądają nie jak ze sklepu 😉. Jak rękodzieło. Każdy inny. Ja tam cieszę się, że Internet i Wy umożliwiacie mi m.in. pieczenie własnego chleba.
Buka @ 22 May 2020 napisał:index.php?act=findpost&pid=1661338Piękny okaz. Wyobrażam sobie, jak chrupie przy krojeniu.
Poezja w smaku
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.