Sinistra
Member
- Lut 21, 2005
- 16,701
- 3
- 38
pantera @ 4 Apr 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=685979.Chociaz ja wole placek z serkami,podobny ale to inna bajka .Opowiesz nam te bajkę?
pantera @ 4 Apr 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=685979.Chociaz ja wole placek z serkami,podobny ale to inna bajka .Opowiesz nam te bajkę?
asjenka @ 10 Jun 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=986335Zrobiłam wczoraj, w wersji Krystyny (2 łyżki budyniu zamiast mąki), jako "marmurkową". Wyszła świetnie! Pięknie urosła, jest wilgotna. I robi się bardzo szybkoNie mam białej mąki, tylko z pełnego przemiału i zamiast 2 szklanek dodałam ciut więcej niż jedną. Bałam się, że będzie za gęste. Jak myślicie, czy takie ciasto przed upieczeniem powinno być raczej lejące się, czy raczej do nakładania łyżką do formy?moje nie było za gęste, z tego co pamiętam.
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia