Mała_Mi
Member
- Lis 21, 2006
 
- 15,180
 
- 3
 
- 0
 
Nie, nie! Absolutnie nic się nie zepsuje, Kręciołku. Mięso musi być całe zanurzone w solance. 
I Ci powiem, ten tydzień szybko minął: robi się bez problemu, w zasadzie - samo. Co dzień rano je siup! przewracałam na drugą stronę i ani się obejrzałam, jak nadeszła sobota i mogłam się delektować pyszną wędlinką
		
	
Jaxja, rób bo pyszne
		
	
	
		
			
		
		
	
			
			I Ci powiem, ten tydzień szybko minął: robi się bez problemu, w zasadzie - samo. Co dzień rano je siup! przewracałam na drugą stronę i ani się obejrzałam, jak nadeszła sobota i mogłam się delektować pyszną wędlinką
Jaxja, rób bo pyszne
			
				Ostatnią edycję dokonał moderator: