Ilona
Moderator
- Paź 10, 2004
- 37,718
- 1
- 0
Fasolka i marchewka jest podgotowana. Jak przestygły to kroiłam (wody nie wylewac z gotowania). Następnym razem sobie uproszcze i warzywa pokroje przed gotowaniem (nie mam czasu czekac az ostygną a parzyć się nie lubię
). Jak sie warzywa gotowaly na patelni "spalilam"
cebule (bez tluszczu na teflonie
) do tego pieczarki. Podlac wodą z gotowania warzyw (zeby sie smak z patelni "odkleił"
). Wody lejesz na oko w sumie - nie wiem w jakiej ilosci zawsze gotujesz - ja leje troche wody zeby warzywa praktycznie na parze sie robily (nie wszystkie są zakryte).
Pociete warzywa spowrotem do gara w ktorym sie gotowaly, dodac pieczarki z ta woda, koperek, natkę, przyprawy jakie lubisz, koncentrat, poddusic zeby smaki przeszly - koniec
Pociete warzywa spowrotem do gara w ktorym sie gotowaly, dodac pieczarki z ta woda, koperek, natkę, przyprawy jakie lubisz, koncentrat, poddusic zeby smaki przeszly - koniec