villanelle
Member
- Sty 29, 2006
- 1,286
- 0
- 0
satoro @ 3 Apr 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=842290Właśnie wstawiłam briami do piekarnika. Zobaczymy jak mi się udaale już sam zapach przy mieszaniu wszystkiego przyprawiał mnie o euforię. Uwielbiam taką kuchnię.Wyszło pychaaaaa
małgośka79 @ 30 May 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=860166Zawsze jak maja przyjsc jacys znajomi, a ja nie wiem co zrobic do jedzenia, to maz podpowiada - zrob ta zapiekanke. Oznacza to wlasnie briamiSzkoda tylko, ze az 1,5 h trzeba czekac, zeby ta pysznosc zjescRzeczwyiście czas czekania 1,5 h może trochę zniechęcić, u mnie (być może z winy piekarnika briami się piekło ok.2 h).
Myślę,że głównym winowajcą tak długiego czasu pieczenia są surowe ziemniaki.
Jutro spróbuję zrobić Briami, ale z lekko podgotowanymi ziemniakami i mam nadzieję, że czas pieczenia się znacznie skróci.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.