Budyniówki

AnEvelin

Member
Cze 22, 2007
67
0
0
Dziś upiekłam je jeszcze raz tym razem kwaśną śmietanę zamieniłam na maślankę, dałam 2,5 łyżki cukru i po wypieczeniu posmalowałam lukrem wyszły wspaniale . Nawet mój 10 miesięczny syn je wcina

moni20

Member
Lis 18, 2007
3,319
1
0
AnEvelin @ 31 Aug 2008 napisał:
index.php?act=findpost&pid=744939Dziś upiekłam je jeszcze raz tym razem kwaśną śmietanę zamieniłam na maślankę, dałam 2,5 łyżki cukru i po wypieczeniu posmalowałam lukrem wyszły wspaniale . Nawet mój 10 miesięczny syn je wcina
Nawet nie wyobrazasz sobie jak sie ciesze
icon_smile.gif
banana.gif
banana.gif
banana.gif

AnEvelin

Member
Cze 22, 2007
67
0
0

Załączniki

• Obraz_114.jpg
    Obraz_114.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 2

kaaaasik

Member
Paź 27, 2008
7
0
0
odkopuje temat
icon_redface.gif
a zarazem mój pierwszy post,na cin-cin,i skusiłam się na budyniówki i muszę powiedzieć,ze pychaaa
mniam.gif

zrobiłam pare wersji (budyń,czekolada,twaróg,a nawet owoce-dżem-marmolada) i wszystkie wyszły
mniam.gif

bardzo dziękuje za przepis
cvety.gif

aaa i przy dorabianiu porcji (łasuchy ) zrobiłam ze zwykłą śmietana i tez wyszły smaczne
fiesgrins.gif

moni20

Member
Lis 18, 2007
3,319
1
0
Witaj Kaaaasik, zapraszam cie do watku powitalnego w Misz Maszu.
wink.gif

Bardzo sie ciesze ze wybralas moj przepis
freu.gif
a jeszcze bardziej ze Ci smakowaly budyniowki
banana.gif
i do tego mialas swietne pomysly z nadzieniem do nich ;)

samanta

Member
Sie 19, 2007
16,197
1
0
Kiedyś napewno je upiekę, napewno! Jak tylko będzie tak, że będę je mogła jeść, a nie tylko patrzeć jak inni jedzą. I pochrząkują z zadowolenia!

moni20

Member
Lis 18, 2007
3,319
1
0
I bedziesz bardzo zadowolona i smaruj lukrem, bo bez tego to nie to. Czekodala posypki nie daja tego smaku co lukier ... zrobilam tez dla meza do pracy laczie dla 15 osob ... 100 sztuk zniknelo w przeciagu godziny
icon_smile.gif
To chyba wystarczajacy dowod, ze pyszne
icon_smile.gif

icz6

Member
Lip 5, 2008
87
0
6
Sa pyszne potwierdzam, ale mi wyszło tylko 20 sztuk, może za grube ciasto zrobiłam, ale czeka do powtórki, bo łatwe

weerka

Member
Maj 3, 2009
4,615
0
0
pycha,pycha i jeszcze raz pycha!pieklam juz 3 razy w ciągu tygodnia-pierwszy raz na sprobowanie,drugi na żądanie a trzeci na imprezę.lukrowanie bardzo wskazane.
daumen.gif

illy

Member
Lut 20, 2008
1,500
0
0
Zobaczylam tytul budyniowki i musialam zerknac. No i w sumie jestem zaskoczona, bo ja pod pojeciem budyniowki znam inne drobne ciasteczka, ktore sie robi bez pieczenia. Ale czytajac przepis i widzac te zdjecia az mi slinka do ust naciekla
icon_razz.gif
niestety jestem na diecie wiec sie nie skusze, moze za jakis czas
icon_razz.gif

Sinistra

Member
Lut 21, 2005
16,701
3
38

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy