Schodzi bardzo dobrze, jak banan dobrze dojrzaly.
Ja bym powiedziala, ze z mrozonym bananem koktajl jeszcze lepszy.
A jakie dobre z maslem orzechowym...
kermidt @ 6 Jul 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=870852Schodzi bardzo dobrze, jak banan dobrze dojrzaly.
Ja bym powiedziala, ze z mrozonym bananem koktajl jeszcze lepszy.
A jakie dobre z maslem orzechowym...Koktajl? Koktajl? Cafe banana z masłem orzechowym?! Muszę, muszę, muszę, masło orzechowe i banan to odlot
A ile masła dajesz na porcję koktajlu?
---
Btw, ja dziś w ramach zdrowej modyfikacji posłodziłam nie cukrem, a łyżeczką miodu - i przy tej wersji zostanę
samanta @ 6 Jul 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=870870Lud, a dodaj sobie jeszcze koniaczku nieco. To mówię ja, niepijąca koniaku bo śmierdzi.Chętnie, ale nie mam. Znaczy może mam, nawet nie wiem, ale nawet jeśli to nie otworzę go specjalnie dla koktajlu. Może kiedyś
kusa37 @ 7 Jul 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=871169piję bez cukru jako poranny napój energetyzujący.A wiesz Ty Kusa, że to jest myśl.... szybciutko i dobre
kusa37 @ 7 Jul 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=871169jeżeli kiedykolwiek zrobię sobie tatuaż to z pewnością bedzie to BANANA CAFFE.
piję bez cukru jako poranny napój energetyzujący.To jest myśl! Ja od pewnego czasu przestałam pić cafe banana własnie ze względu na fakt, że zawiera cukier. Musze więc wypróbować Twój pomysł.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.