waszkamaszka
Member
- Gru 21, 2010
- 362
- 0
- 0
kurcze byłam zobaczyc po ile są arbuzy SZOK przecież nie zapłacę 10 za kg. aby zrobic koszyk na sałatke owocową cały plan szlag trafił

waszkamaszka @ 14 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1091465musze zainwestować!! ale po kryjomu hi hi mój męczyzna ma mnie dośćale fajnie jest jak gdzieś idziemy (oczywiscie z tortem w prezencie) to puszy się jakby to on zrobil mówi MOJA ŻONA TO STWORZYŁA ! hi hi
hmm skądś to znam) Waszka
tylko ostatnio popełniłam "błąd" i razem robiliśmy tort, tzn ugniatał mase i pomagał wizualnie co gdzie zrobić, poprawić itd. i teraz juz nie widzi samych pozytywnów, tylko tu niedociągnięcie, tam krzywo, tu cos, tam za mało (mój prefekcjonista) no i teraz już nie jest tak bezkrytyczny jak wczesniej
, choć zawsze raczej konstruktywnie krytykował![]()
![]()
martyna22a @ 15 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1092281chachu wypisz wymaluj moja historia, moj by wszystko kupowal,nawet czasem nie wie co to jest, mowi tylko: zamowic? masakra,rozpusta
jeżeli chodzi o torty to mój oczywiście tez kupuj jak Ci potrzebne), żadnych wyrzutów nic, gorzej jak w połowie miesiąca z kasa krucho, bo nie wiadomo na co poszła
- inna sprawa, ze tylko szafek w kuchni mi przybywa, bo moja zabawki juz miejsca nie mają
![]()
martyna22a @ 15 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1092533pokazywalam juz w temacie salatek owocowych wiec wkleje i tu,miska z salatkazjadloby sie![]()
cudo - smakowite cudo - piekne te twoje wycinanki![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.