Carving.

waszkamaszka

Member
Gru 21, 2010
362
0
0
kurcze byłam zobaczyc po ile są arbuzy SZOK przecież nie zapłacę 10 za kg. aby zrobic koszyk na sałatke owocową cały plan szlag trafił
icon_mad.gif

martyna22a

Member
Lut 9, 2009
803
0
0
waszka kup melon
Joanno dekoracja mistrzowska, z tak wykrojonych jablek mozesz zrobic pieknego labedzia , kwiaty z cebuli i pora pierwyj sort
daumen.gif

edit : moze wklej tu zdjecie i zademonstruj, dziewczyny i ja skorzystamy
icon_smile.gif

Ostatnią edycję dokonał moderator:

Megi428

Member
Gru 26, 2010
439
0
0
no tak ja siedzę na masie cukrowej a tu wszystkie pouciekały
gruebel_2.gif

Martyna prześliczne te Twoje wycinanki z owoców i warzyw - same talenty
anbetung.gif

Dziewczyny zdradźcie tajemnicę gdzie jeszcze "siedzicie" i można coś pięknego poogladać
icon_smile.gif
- ja się czepiłam wątku z masą cukrową a wy takie cudne miejsca odwiedzacie
icon_mrgreen.gif

martyna22a

Member
Lut 9, 2009
803
0
0
waszka melduj sie
icon_mrgreen.gif
wycielas cos ? arbuzy teraz nie sa rewelacyjne ,kolor blady i ogolnie nie warto tyle bulic
ten byl wycinany dawno temu,troche inny wiec pokazuje

waszkamaszka

Member
Gru 21, 2010
362
0
0
Martyna
anbetung.gif
jesteś moim guru!!!!! jak patrzę na te cudności to aż chce się lecieć po nóż i choćby w marchewce coś wydłubać hi hi wczoraj brakło mi czasu więc wykroiłam tylko serduszka z czerwonych jabłek i poukładałam na sałatce(melony były tylko stare jak sołtysa pies i w życiu bym nic nie wydłubała w nich no chyba że jakieś robale albo cuś)

waszkamaszka

Member
Gru 21, 2010
362
0
0
widzę że potrzebuję nożyka cienkiego i długiego aby wykonać(próbować wykonać) takie róże
pinggrins.gif
cokolwiek z tego powstanie hi hi

martyna22a

Member
Lut 9, 2009
803
0
0
potrzebujesz takiego jak pokazywalam na 1 stronie, drugi od lewej, probuj
bussi.gif

edit : a teraz ciekawostka,nie wiem czy wszyscy widzieli zolte arbuzy,tak wygladaja, wyciety nieciekawie ale nie o to chodzi ;)

waszkamaszka

Member
Gru 21, 2010
362
0
0
musze zainwestować!! ale po kryjomu hi hi mój męczyzna ma mnie dość
strafe.gif
ale fajnie jest jak gdzieś idziemy (oczywiscie z tortem w prezencie) to puszy się jakby to on zrobil mówi MOJA ŻONA TO STWORZYŁA ! hi hi

kazeno

Member
Cze 15, 2009
400
0
0
heheh waszka no moj to samo ma w takim razie (a moze to jeden i ten sam??) jak chce cos zamowic to po co ci a to tyle kosztuje a ile juz masz itd. ale jak cos zrobie to tylko cyka fotki i wysyla znajomym hahahaha..

Duszka20

Member
Kwi 27, 2010
280
0
0
waszkamaszka @ 14 Feb 2011 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1091465musze zainwestować!! ale po kryjomu hi hi mój męczyzna ma mnie dość
strafe.gif
ale fajnie jest jak gdzieś idziemy (oczywiscie z tortem w prezencie) to puszy się jakby to on zrobil mówi MOJA ŻONA TO STWORZYŁA ! hi hi
hmm skądś to znam;-)) Waszka
tylko ostatnio popełniłam "błąd" i razem robiliśmy tort, tzn ugniatał mase i pomagał wizualnie co gdzie zrobić, poprawić itd. i teraz juz nie widzi samych pozytywnów, tylko tu niedociągnięcie, tam krzywo, tu cos, tam za mało (mój prefekcjonista
icon_mad.gif
) no i teraz już nie jest tak bezkrytyczny jak wczesniej
cry_1.gif
, choć zawsze raczej konstruktywnie krytykował
icon_biggrin.gif

chachu

Member
Paź 24, 2008
772
0
0
Jesssu Martyna , ja jestem w szoku!!!!!! Nie biorę się za to, póki co wolę podziwiać i wywalać gały
anbetung.gif
anbetung.gif
icon_eek.gif

A co do męzów to mój znowu odwrotnie. Sama muszę się pilnować żeby nie przeholować z zakupami. Zawsze mówi "no skoro jest ci potrzebne to zamów". On tak psychologicznie na mnie wpływa. Ta że nigdy nie mogę powiedzieć że jest sknera ale......
Tylko potem jest klops jak trzeba kartę spałcić
icon_mrgreen.gif

martyna22a

Member
Lut 9, 2009
803
0
0
chachu wypisz wymaluj moja historia, moj by wszystko kupowal,nawet czasem nie wie co to jest, mowi tylko: zamowic? masakra,rozpusta
cluebat.gif

fajnie ze ci sie podobaja moje " robotki " ten taki urodzinowy

Duszka20

Member
Kwi 27, 2010
280
0
0
martyna22a @ 15 Feb 2011 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1092281chachu wypisz wymaluj moja historia, moj by wszystko kupowal,nawet czasem nie wie co to jest, mowi tylko: zamowic? masakra,rozpusta
cluebat.gif
jeżeli chodzi o torty to mój oczywiście tez kupuj jak Ci potrzebne;-)), żadnych wyrzutów nic, gorzej jak w połowie miesiąca z kasa krucho, bo nie wiadomo na co poszła;-) - inna sprawa, ze tylko szafek w kuchni mi przybywa, bo moja zabawki juz miejsca nie mają
icon_wink.gif

martyna22a

Member
Lut 9, 2009
803
0
0
moje tez,planujemy jakis mebel na tarasie postawic bo juz nic sie nie miesci,jak bedziemy budowac dom to 200m trzeba, 100 na moje graty
roflmao_2.gif

haidi

Member
Paź 30, 2009
44
0
0
Ogromnie podoba mi się tego rodzaju sztuka ale jakos nóż mnie się nie słucha i nawet lylyja z cebuli pokrzywiona wychodzi
Tym bardziej
anbetung.gif
Martyna
icon_smile.gif

martyna22a

Member
Lut 9, 2009
803
0
0
fajnie to nazwalas wycinanki
daumen.gif
czekam az ktos sie przylaczy, a moze jest ktos kto tez "wycina" ale milczy ? chetnie bym poogladala tez czyjes a nie tylko moje,poczekamy moze ktos sie pojawi

ania-magda

Member
Gru 30, 2009
347
0
0
Też mi się strasznie podoba ta sztuka, ale mimo wszystko nie odważę się chyba spróbować - wolę zjeść owoce w pierwotnej formie, hehe
icon_wink.gif

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy