sywla @ 27 Feb 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=667394Od momentu jak tylko spróbowałam chili z soczewicy to często je robię, ja i mój L. uwielbiamy to danie mniam![]()
to jak uzależnienie....
też jestem uzależniona!!!!!!!!!!!!!![]()
Pimpek @ 22 Sep 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=367565O właśnie tego szukałam i szukałam , ale w końcu znalazłam![]()
Nie wiem kiedy zrobie ale nie moge sie napatrzeć na zdjęcie i mi ślina kapie na klawiature... no i jak zwykle zgłodniałam...
No to po 4 latach dotarłam znowu do tematu i w końcu zrobiłam to pyszne danie i się tak najadłam, że zgage mamJak zobaczyłam ile mi tego wyszło stwierdziłam, że spróbuję troche zamrozić na czarną godzinę, ale nie ma szans na to
jutro już nic nie będzie.
Jak myślicie dałoby rade zamrozić to danie? Czy nic z tego nie wyjdzie? Fajne takie do wyciągnięcia dwóch porcyjek z zamrażalnika w kryzysowym momencie jak nie było czasu na gotowanie.
futro76 @ 17 Feb 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=945850chyba juz nie zrobie bo tylko dla siebie?A jakreszta niech je kanapki![]()
![]()
![]()
orelia @ 20 Dec 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1381404Czy tu można soczewicę z puszki dać?
No i oczywiście wtedy krócej gotować.Można![]()
margarett Smacznego
Aniutka @ 16 Feb 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=945770zrobilam bez pora.U mnie też bez pora, bo zapomniałam kupić, ale za to z dwoma rodzajami cebuli.
Zamiast chili w proszku dałam świeżą papryczkę. Czekam teraz, aż się wszystko udusi.
EDIT:
Dobre. Pominęłam śmietanę, a zamiast parmezanu dałam grana padano. Myślę, że bez sera byłoby równie smaczne.
Joanna @ 23 Feb 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1403740Myślę, że bez sera byłoby równie smaczne.Moim zdaniem nawet lepsze. Następny raz będzie bez sera, bardziej mi odpowiadały i smak, i konsystencja.
yrsa @ 13 May 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1430130Moim zdaniem nawet lepsze.Nie chciałam tego napisać.![]()
Joanna @ 13 May 2013 napisał:
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.