Caritka
Member
- Mar 14, 2005
- 10,541
- 0
- 36
Seta @ 5 Oct 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=759664Tak sobie czytam ten wątek i sie zastanawiam.
Jestem wielce początkujący... Dotąd wykonałem 3 chleby - same gotowce. Wyszły różnie, ale za każdym razie lepiej niż sklepowe!
Bardzo i odpowiada ten chleb. Chciałbym go zrobić, ale jak czytam wątek, to widzę, że wielu osobom coś nie wyszło i się boję. Dlatego proszę o radę: Czy sądzicie, że emigrant to dobry pomysł na pierwszy samodzielny chleb??
PS Wyrabiam ręcznie.Eee, to calkiem poczatkujacy nie jestes
Mysle, ze jak nie sprobujesz, to sie nie dowiesz, czy to dobry pomysl
Odwagi!
Emigrant byl rowniez moim jednym z pierwszych chlebow. Tez sie balam, ale nie bylo tak zle
Powodzenia
EDIT:
p.s. - tez wyrabiam recznie
Ostatnią edycję dokonał moderator: