Gucio
Well-known member
- Kwi 2, 2007
- 2,234
- 2,237
- 113
mirabbelka @ 2 May 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=972164a ja do znudzenia mam jeszcze jedną wersjęMirabbelko![]()
jak zwykle kusisz![]()
mirabbelka @ 2 May 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=972164a ja do znudzenia mam jeszcze jedną wersjęMirabbelko![]()
jak zwykle kusisz![]()
mirabbelka @ 2 May 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=972184Guciu, Ty akuratdość łatwy, przepraszam
jesteś do skuszenia![]()
![]()
![]()
![]()
Gucio @ 4 May 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=973092qdsmakowita kolekcja, a Kielecko-rosyjski chleb przyjaźni przyprawia![]()
![]()
Gucio @ 9 May 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=974769qd, różnorodność jest przyjemna - dziurki wyszły Ci wspaniałeTeraz czas na litewsko-kielecki![]()
![]()
hem????????? co prosze? a gdzie przepis?
qd plus borodynski z zaparka
samanta @ 16 Sep 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1026061Qd, dziury jak w no knead bread?! Przecież ja od dawna szukam chleba z z takimi dziurami! Poproszę przepis na taki chleb! Czy może nawet w smaku jest podobny do słowiańskiego?
A następny chleb proponuję upiec na chrzanowym liściu, dużo lepszy smak no i tak się nie przypala jak kapuściany. Na surowy się kładzie.Przepis jest tu: http://www.chleb.info.pl/index.php?id=136
a jaki to slowianski??? chyba nie kojarze...
tiaa, tylko gdzie ja znajde liscie chrzanowe bezspalinowe?
qd @ 16 Sep 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1026064Przepis jest tu: http://www.chleb.info.pl/index.php?id=136
a jaki to slowianski??? chyba nie kojarze...
tiaa, tylko gdzie ja znajde liscie chrzanowe bezspalinowe?Po chleb słowiański specjalnie jeżdżę świat drogi do M1 bo jest przepyszny i nie umiem go upiec niestety. Dotychczas nie spotkałam podobnego przepisu, zresztą chcę każdy przepis na chleb z bardzo dużymi dziurami. Ten który tu zapodałaś wypróbuję bez wątpienia, chociaż nie wiem jeszcze kiedy
A liście chrzanowe, chcesz to Ci wyślę![]()
Na działkach ludzie czasem mają chrzan bo dodają do kiszenia ogórków korzeń chrzanu i do wędliny dobry jest.
Margot @ 17 Sep 2010 napisał:
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.