Inês @ 9 Mar 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=464615Mozna napisac do mnie pw.
"W pole "Adresaci" nadawca wpisuje: Inês
Może Cię również wyszukać w użytkownikach, albo kliknąć na Twoją nazwę, gdy czyta Twojego posta."
Grzechu mi to wyjasnil w ramach pomocy technicznej i od niego udalo mi sie otrzymac wiadomosci tym sposobem.
Jezeli wystukasz na klawiaturze Ines to na pewno Ci sie pojawi, ze nie ma takiego uzytkownika, o zmiane z Inês na Ines musze zwrocic sie do Carbonicum.
Sprobuj w panelu kontrolnym wybierajac z listy uzytkownika, wtedy znika problem litery "ê"
Pozdrowienia.
Ines ale jak nic nie wklepuje...klikam tylko odpisz i jak juz sie napisze ...to info o tym, ze nie istniejesz sie pojawia!!!![]()
Inês @ 9 Mar 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=464525W takim razie radzisz zaczac hodowanie nowego zakwasu?Jak na razie bede dokarmiac stary, mysle po wielokrotnym dokarmianiu maka zytnia to ten dodatek innych skladnikow nie zawazy na smaku chleba. Przeciez do ciasta zakwaszonego 3-stopniowa metoda trzeba tylko 50-100 g zakwasu, wiec z czasem znowu bedzie "czysty"..
tatter @ 9 Mar 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=464634Ines ale jak nic nie wklepuje...klikam tylko odpisz i jak juz sie napisze ...to info o tym, ze nie istniejesz sie pojawia!!!
Nie wiem jak to sie dziejeOd Grzecha dostalam wiadomosci i sama do siebie moge wyslac...![]()
Agatka @ 5 Mar 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=460954ja piekę codziennie - w maszynie, z zakwasem, bochenki tak ok 750 g, i codziennie schodzi mi cały na 2 osoby![]()
ale my uwielbiamy pieczywkosory nie potrafię jeszcze posługiwac się tym forum.mam pytanie do Agaty podaj mi dokładny przepis z czasami rośnięcia na chleb z maszyny na zakwasie . Jestem zuuupełnie nowa.
Magda @ 19 Mar 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=471227sory nie potrafię jeszcze posługiwac się tym forum.mam pytanie do Agaty podaj mi dokładny przepis z czasami rośnięcia na chleb z maszyny na zakwasie . Jestem zuuupełnie nowa.witaj Magdo, jednak dobrze do nas trafilas![]()
mozesz zadac to pytanie Agacie przez prywatna wiadomosc, bo nie wiadomo czy tu szybko zajrzy![]()
pod profilem uzytkownika sa trzy zolte prostokaciki, kliknik w "PM" i wtedy mozesz napisac wiadomosc do Agatki
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.