- Gru 22, 2004
- 5,158
- 531
- 113
porownywalam dwie maki o zblizonej zawartosci bialka. jedna byla wg mnie super druga do niczego.
na temat maki wysokoglutenowej w Polsce nie pisze i nie mowi sie nic. Nawet w piekarniach czy mlynach nie mozna sie na ten temat nic dowiedziec, odsylam Cie do starych dyskusji ktore prowadzila Malgosimi z panem z jednego ze znanych mlynow.
a czy to jest karygodne ? nie mnie to oceniac...
o ile wiem glutenu nie dodaje sie, ale moge sie mylic. przynajmniej nic sie o tym nie mozna dowiedziec z oznaczen na opakowaniach.
na temat maki wysokoglutenowej w Polsce nie pisze i nie mowi sie nic. Nawet w piekarniach czy mlynach nie mozna sie na ten temat nic dowiedziec, odsylam Cie do starych dyskusji ktore prowadzila Malgosimi z panem z jednego ze znanych mlynow.
a czy to jest karygodne ? nie mnie to oceniac...
o ile wiem glutenu nie dodaje sie, ale moge sie mylic. przynajmniej nic sie o tym nie mozna dowiedziec z oznaczen na opakowaniach.