obiecuje, ze upieke te wszystkie chleby na podanych przeze mnie przepisach i bede obliczac na szklanki raczej (bo wazyc nie lubie), zeby bylo prosciej.Nie, mirabbelka, ja wole wazone, jak juz to podawaj dwie wersje, dobrze
Boszze jak ja Wam zazdroszczę tych bochenków, ja nie mam nawet bladego pojęcia o ich pieczeniu ale do jedzenia byłabym na pewno pierwszamargolciu, zacznij, to naprawde jest fascynujace zajecie, a jakie pyszne.
tylko od czego tu zacząć? wątków o chlebie jest tyle... musiałabym zacząć od najprostszego... hm, tylko, który to jest?moze od emigranta, jest prosty i bardzo smaczny, a zarazem wdzieczny, bo zawsze ladnie wyrasta
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia