Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Też upiekłam, ale cos chyba pokićkałam bo mi sie strasznie rozlały, wyszły takie placuszki cienkie, może to dlatego że na Kasi robiłam a ona taka miękka jest
Wspaniale! Ostatnio zrobilam je juz dwa razy, ale zapominam kupic kardamonu, wiec obylo sie bez niego. Dodalam ekstraktu pomaranczowego. Nie sa za slodkie, dalam szklanke brazowego cukru jasnego i pol szklanki ciemnego. Dzisiaj z rodzynkami zoltymi (golden sultanas) Wszystkim bardzo smakowaly, a ja sie ciesze, bo zupelnie o tym przepisie zapomnialam, chociaz dawno temu pieklam te ciasteczka! Pokaż załącznik 38872
Zrobiłam - super są! Drastycznie obcięłam cukier, za to dodałam sporo siekanej gorzkiej czekolady (idealnie tu pasuje). Dzięki za naprawdę pyszny przepis.
Popełniłam!!Pyszne.Chcąc uzyskać tak uwielbiane przez mnie Owsiaki-zmieliłam połowe płatków.Wyszły lepsze niz te kupne.Dołożyłam czekolade polamaną na kawałki.Mniam!!Dziękuję za przepis!!!!!!
Uwielbiam ciastka owsiane, a te są najlepsze ze wszystkich, które do tej pory próbowałam.
Jedyne odstępstwa na jakie sobie pozwalam to nie trzymam się wiernie ilości przypraw - zwiększam ilośc cynamonu, dodaję kakao i dodatkowo, te które lubię tj. imbir, gałkę, chilli.
Dziś po raz kolejny zagościły w naszym domu. Mały Piotruś (praiwie trzy latka) je uwielbia, bierze puszkę tuli ją i mówi "moje ciacha", ciężko go od tej puszki odciągnąć...