Paulinka @ 28 Dec 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=422632Aguś, im dłużej sie gotuje tym gęstsze. Gotuj 2,5 h i będzie bez dylematów. Studzi się tyle, aż jak dotkniesz puszkę będzie co najwyżej letnia. Wstaw ją do lodowatej wody i wymieniaj wodę co chwilę, szybciej wystygnie.dziękuję bardzotak zrobię
tylko czy mam uzupełniać wodę tak żeby puszka była przykryta cały czas?? tylko wtedy to chwilę trwa zanim się znów zacznie gotować![]()
![]()
Maria z Łeby @ 29 Dec 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=423031Dziewczyny mam problem.Ogarnęła mnie pomroczność jasna albo ciemna, sama już nie wiem i ugotowałam mleko niesłodzone. Czy coś z tym można zrobić. Miałam zamiar robić toffi.dosłodzićja bym przelała do garnka dosłodziła gotując
ja też kiedyś ugotowałam niesłodzone i jakoś dało radę![]()
![]()
AgusiaSz @ 29 Dec 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=423071dosłodzićja bym przelała do garnka dosłodziła gotując
ja też kiedyś ugotowałam niesłodzone i jakoś dało radę![]()
U mnie to raczej nic by w tym garze nie zostało do przekładania ciasta![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.