- Lis 1, 2004
 
- 29,231
 
- 2
 
- 0
 
Nieco zmodyfikowany przepis Ainsleya Harriota
Ciecierzyce z puszki podgrzac na oliwie
Łyzeczkę musztardy gruboziarnistej wymieszać z 1 łyzką octu winnego , ubijać lekko stopniowo dodając 4 łyzki oliwy
Sos wlac na patelnię z ciecierzycą, wkroić 1 nieduzą czerwoną cebule, wcisnąc 1 – 2 ząbki czosnku dodac posiekanej natki. Doprawić. Podgrzać. Jeść.
	
	
	
		
		
		
			
		
		
	
	
		
	
	
		
			
		
		
	
			
			Ciecierzyce z puszki podgrzac na oliwie
Łyzeczkę musztardy gruboziarnistej wymieszać z 1 łyzką octu winnego , ubijać lekko stopniowo dodając 4 łyzki oliwy
Sos wlac na patelnię z ciecierzycą, wkroić 1 nieduzą czerwoną cebule, wcisnąc 1 – 2 ząbki czosnku dodac posiekanej natki. Doprawić. Podgrzać. Jeść.