Jo_anna1
Member
- Lip 9, 2009
- 3,219
- 0
- 0
katarzyna1983 @ 14 Jul 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1003091torciska wszystkie cudowne
a ten Joanko bardzo mi przypadl do gustu bo jest
- pietrowy
- i bajecznie kolorowy
Czy moge prosic o opis z czego sie skladai jaka technika wykonania/ozdabiania/posadzania![]()
jeszcze raz: slicznosci CZARUJECIE
Wielkie dziękii przepraszam, że tak długo czekałaś na odpowiedź, ale czasami siła wyzsza![]()
![]()
W większosci moje torty to biszkopt klasyczny, nasaczony ponczem, przełożony bitą smietaną lub masą maślaną, czekoladową lub budyniową. Czasami przekładam masą zebrę lub biszkopt z kisielu. Ozdoby z masy cukrowej-oczywiście przepis z Cina. Obłożenie rurki bez nadzienia. Obwiazuję wstążką żeby było bardziej "prezentowo".
Jeżeli masz jeszcze jakieś pytania pisz postaram się wszystko wyjaśnić.![]()