rastagatka
Member
- Paź 6, 2009
- 363
- 0
- 0
Nicki1 @ 27 Sep 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1029727rastagatka, śliczny masz avatar, od razu weselej
Dziękuję Nicki1, mi też jest weselej na duszy, więc stąd weselszy avatar.
Nicki1 @ 27 Sep 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1029727rastagatka, śliczny masz avatar, od razu weselej
Dziękuję Nicki1, mi też jest weselej na duszy, więc stąd weselszy avatar.
Jo_anna1 @ 26 Sep 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1029509Kłapouszek taki milusi, że zastanawiałabym się jak mu wbić nóż?Jo_anno !!! ty bys od razu noż chciała wbijać!!! Ja to bym każdemu po łyżce dała żeby sobie z boczku po troszeczku a osiełka bym zostawiła!!! No co, są tacy co zostawiają na potem![]()
![]()
Granola---- śliczny!!
sabinal @ 2 Oct 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1031979Dziękuję za pochwały. Dopracuję go jeszcze. A żebyście wiedziały jaka rodzina zadowolona. Żądają teraz wszystkich tortów na próbę.Śliczna próba![]()
I mamy cenną podpowiedź - nie zdradzajmy rodzinie, że jest coś takiego jak wykonanie na próbę![]()
Margot, wcześniej Jo-anna pisała jak robi frendzelka ale na szybko nie mogę tego znaleźć
chachu @ 2 Oct 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1032067A co tam wstawie go tutaj chociaż specjalnie mi sie nie podoba, wolałabym aby był na masie cukrowej , no ale takie było zyczenie zamawiającego:Chachu podzielam twoje zdanie, że na masie cukrowej wyglądałby lepiej, ale nie zmienia to faktu, że figurki wyszły ci super!
A może my już jesteśmy trochę zboczone na punkcie masy cukrowej![]()
![]()
ania-magda @ 2 Oct 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1032120Tort i tak wyszedł ładnyHm... nie wiem, czy dobrze rozumuję, ale czy nie powinno być 2nd zamiast 2th? Chyba, że w Irlandii jakoś inaczej jest, nie wiem![]()
No cholerka masz rację!! Znajomy przyjechał po tort dosyć wcześnie i stał obok i patrzył jak go kończyłam, to dlatego zabrakło mi literki t i ją dorabiałam, wogóle dorabiałam kilka bo mój mąż uszkodzil wcześniej ozdoby i troche sie połamało.|Jeszcze im literowałam czy dobrze i wszyscy stwierdziliśmy że ok. No trudno!! Moja wina!!![]()
![]()
Rastragatko--- tak to jest zboczenie. Koleżanka ostatnio mówi mi że taki dobry ten ostatni tort bo wcześniejszy to taaaki słodki był, to z wierzchu okropnie słodkie!!! Ja jej że tej masy nie trzeba jeść, ona ma ładnie wyglądać, dzieciaki jedza tylko ją. A ona mi,- to teraz mi mówisz że sie tego nie je!!!![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.