Ciekawe pomysły na ozdobne torty

Status
Ten wątek został zamknięty.

rastagatka

Member
Paź 6, 2009
363
0
0
Nicki1 @ 27 Sep 2010 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1029727rastagatka, śliczny masz avatar, od razu weselej
icon_smile.gif
Dziękuję Nicki1, mi też jest weselej na duszy, więc stąd weselszy avatar.

chachu

Member
Paź 24, 2008
772
0
0

sabinal

Member
Lip 6, 2007
730
0
0
W przyszłą sobotę córka koleżanki ma urodziny. Ma być tort w kształcie psa. Zrobiłam sobie coś na próbę. Wzorowałam się na Frędzelku Jo_anny i wyszło mi wstępnie takie coś. Muszę mu trochę zaokrąglić boki bo teraz jest strasznie kanciasty, bez tali.Wykończę mu jeszcze okolice oczu i mordki. Jak myślicie może być?
Zdj_cie368.jpg

Załączniki

• Zdj_cie368.jpg
    Zdj_cie368.jpg
    291 KB · Wyświetleń: 0

illy

Member
Lut 20, 2008
1,500
0
0
Tez chce takiego pieska
icon_mrgreen.gif

sabinal

Member
Lip 6, 2007
730
0
0
Dziękuję za pochwały. Dopracuję go jeszcze. A żebyście wiedziały jaka rodzina zadowolona. Żądają teraz wszystkich tortów na próbę.

h-elen

Well-known member
Lut 16, 2008
8,770
1,576
113
sabinal @ 2 Oct 2010 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1031979Dziękuję za pochwały. Dopracuję go jeszcze. A żebyście wiedziały jaka rodzina zadowolona. Żądają teraz wszystkich tortów na próbę.
Śliczna próba
icon_smile.gif

I mamy cenną podpowiedź - nie zdradzajmy rodzinie, że jest coś takiego jak wykonanie na próbę
icon_smile.gif

Margot, wcześniej Jo-anna pisała jak robi frendzelka ale na szybko nie mogę tego znaleźć

Ostatnią edycję dokonał moderator:

justa_81

Member
Lis 27, 2007
117
0
0
Psiaczek śliczny, też jestem ciekawa jak się robi te frędzelki

Chachu tort ładnie wykonany, masz rację, że na masie cukrowej lepiej by wyszło, ale co zrobić jak klient tak chce
icon_wink.gif

kazeno

Member
Cze 15, 2009
400
0
0
to ja ogon zamawiam
icon_razz.gif
piesio superancki!!!

chachu no na masie by bylo lepiej ale to nie zmiena faktu ze figurki super ci wyszly!!

ania-magda

Member
Gru 30, 2009
347
0
0
Tort i tak wyszedł ładny
icon_smile.gif
Hm... nie wiem, czy dobrze rozumuję, ale czy nie powinno być 2nd zamiast 2th? Chyba, że w Irlandii jakoś inaczej jest, nie wiem
icon_smile.gif

rastagatka

Member
Paź 6, 2009
363
0
0
chachu @ 2 Oct 2010 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1032067A co tam wstawie go tutaj chociaż specjalnie mi sie nie podoba, wolałabym aby był na masie cukrowej , no ale takie było zyczenie zamawiającego:
Chachu podzielam twoje zdanie, że na masie cukrowej wyglądałby lepiej, ale nie zmienia to faktu, że figurki wyszły ci super!
A może my już jesteśmy trochę zboczone na punkcie masy cukrowej
fiesgrins.gif
rofl.gif

Ostatnią edycję dokonał moderator:

kazeno

Member
Cze 15, 2009
400
0
0
rastagatka no na bank jestesmy zboczone hahahahaha.. bo to super "tworzywo" ta nasza masa :D

chachu

Member
Paź 24, 2008
772
0
0
ania-magda @ 2 Oct 2010 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1032120Tort i tak wyszedł ładny
icon_smile.gif
Hm... nie wiem, czy dobrze rozumuję, ale czy nie powinno być 2nd zamiast 2th? Chyba, że w Irlandii jakoś inaczej jest, nie wiem
icon_smile.gif
No cholerka masz rację!! Znajomy przyjechał po tort dosyć wcześnie i stał obok i patrzył jak go kończyłam, to dlatego zabrakło mi literki t i ją dorabiałam, wogóle dorabiałam kilka bo mój mąż uszkodzil wcześniej ozdoby i troche sie połamało.
baa.gif
|Jeszcze im literowałam czy dobrze i wszyscy stwierdziliśmy że ok. No trudno!! Moja wina!!
dump.gif

Rastragatko--- tak to jest zboczenie. Koleżanka ostatnio mówi mi że taki dobry ten ostatni tort bo wcześniejszy to taaaki słodki był, to z wierzchu okropnie słodkie!!! Ja jej że tej masy nie trzeba jeść, ona ma ładnie wyglądać, dzieciaki jedza tylko ją. A ona mi,- to teraz mi mówisz że sie tego nie je!!!
rofl.gif

iza-gr

Member
Sie 26, 2009
213
0
0
sabinal, moja córcia jak zobaczyła twojego Frędzelka to spytała czy też może mieć takiego:)
chachu, niestety moja rodzina też woli torty bez masy cukrowej
icon_sad.gif

sabinal

Member
Lip 6, 2007
730
0
0
Cieszę się, że mój Frędzelek3 przeszedł egzamin. Postaram się dla solenizantki jeszcze go poprawić.

Justa81 w tym wątku str.16, post 304 - Jo_anna tłumaczyła jak się robi futro. Nie pamiętam jak się te posty ściąga, musisz tam zajrzeć.

Chachu, śliczne figurki. A wróżka jest super.
daumen.gif

kazeno

Member
Cze 15, 2009
400
0
0
no moj 2 latek jest balogowym wyjadaczem masy.. wszystkie ozdoby mi z tortu chce sciagac hahaha.. nawet te rajdowki chcial ale mu nie pozwolilam.. odlozylam i moze kiedys sie przydzadza :D

Status
Ten wątek został zamknięty.

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy