balbina1204 @ 25 Oct 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1040931H-elen, no!!!!! ,,bardzo nie udany,,![]()
Dla mnie bardzo ladny, i napewno baaaardzo smacznyha, ha, ha... ale śmieszne...
Miłe jesteście, dzięki za uznanieDowiedzieć się dwa dni przed tortowaniem... Tort robiłam w piątek od 18-tej, jak wróciłam z pracy do 22.00. Wyszło, co wyszło tzn. ogromne torcicho ze kładników jakie miałam ... Co tam, było minęło. Chyba było dobre bo jedna warstwa to śmietana + truskawki a druga śmietana +maliny. Nie dali spróbować
![]()
A, to przy okazji powiem Wam to co istotne - znakomicie sprawdzaja się moje przydasie obwódkowe (jedna to prostokątna "rama" a drugi to serce. Ktoś pytał czy można ciasto w tym upiec. W prostokącie tak (jest szczelna i rozsuwana) a z serca ciasto chyba wypływałoby przez szarki które są do łaczeń.
Bardziej byłam pochłonieta szykowaniem niedzielnego spotkania bo pierwszy raz gościłam przyszłych teściów syna (swatów?).
chachu, nie wiem, czy zauważyłaś rosę na płatkach różdzięki za podpowiedź![]()
![]()
kazeno @ 25 Oct 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1041052h-elen bleee ale okropny.. ja nie wiem jak moglas.. babooo jak na 4h tort to w ogole jest cudo!!!!!!
i jak wizyta swatow?? (boshe dobrze ze oj syn ma 2 latak dopiero hahahahahaha)Dzięki![]()
Wizyta? sympatycznie. Zestresowana specjalnie nie byłam. Raczej skupiona żeby zrobić to, co wcześniej zaplanowałam. Już nie wyrobiłam się z jakimś wyjątkowym ciastem więc deserowo byłay mufiny.
Fajnie mieć 2 latka, fajnie 20 -to latka i prawie trzydziesto też fajnie. Każdy z etapów jest inny co nie oznacza, że któryś gorszy. Fajnie mieć dorosłe dzieci
a teraz jeszcze się zwieksza grono![]()
![]()
Kazeno, jeszcze duuużo radości przed Tobą(upsss... to nie ten wątek...)![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.