Ilona
Moderator
- Paź 10, 2004
- 37,718
- 1
- 0
sylwia18 @ 4 Jul 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=532791one nie były nadziewane, samemu nakładało sie dżemik na już gotowe rogaliki
Aaaaa - to takie buty...![]()
sylwia18 @ 4 Jul 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=532791one nie były nadziewane, samemu nakładało sie dżemik na już gotowe rogaliki
Aaaaa - to takie buty...![]()
sylwia18 @ 4 Jul 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=533197ja dałam paczuszke instant![]()
Dziękuję za miłe słowa
Jak już wiem to nie ma siły, trzeba robić![]()
![]()
A miłe słowa to sama prawda, dzieło sztuki![]()
meg3 @ 5 Jul 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=533667Jak już wiem to nie ma siły, trzeba robić![]()
![]()
A miłe słowa to sama prawda, dzieło sztuki
trzeba, trzeba...koniecznie![]()
A co do rogalików to zawsze z innych przepisów wychodziły mi jakieś pokraczneW tych wyszło mi bardzo 'puchate' ciasto, no i sposób zwijania jest inny
W każdym razie jestem pewna, że jak spróbujecie to i Wam wyjdą takie równiutkie![]()
![]()
Super że się udały![]()
MASZYNOWY FANATYK @ 6 Sep 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=577435![]()
Tak czytam,czytam - ile w tym zachodu na zrobienie jakiś tam rogalików,aż tu nagle widzę zdjęcie gotowych podanych na stół.Wiesz szkoda ,że nie Jesteś moją sąsiadką przychodził bym w każdą niedzielę pożyczyć czy to cukier czy sól, aż brakło by mi opcji na pożyczanie - ale zawsze trzeba oddawać to co się pożycza.Brawo![]()
![]()
Ojej ale mi miłoDziękuję bardzo i chętnie służę solą i cukrem![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.