Margot
Well-known member
- Cze 24, 2005
- 16,728
- 603
- 113
Maraa @ 12 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1389293No proszę jakie zachłanne!
Wszystko, tak od razu! A gdzie gra wstępna?![]()
oj tam , oj tam![]()
Maraa @ 12 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1389293No proszę jakie zachłanne!
Wszystko, tak od razu! A gdzie gra wstępna?![]()
oj tam , oj tam![]()
Maraa @ 12 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1389213W przyszłym tygodniu będę miała trochę wolnego czasu i planuję przygotować kilka zdjęć jak lukruję pierniki.A może filmik i na Youtube?![]()
Mnie też interesuje wszystko czym tylko zechcesz się podzielić![]()
Margot @ 12 Jan 2013 napisał:
Maraa @ 12 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1389301Margot Ty wiesz, że ja mam do Ciebie słabość.![]()
wiem , wiem ,ale to działa też w drugą stronę![]()
Cinka @ 12 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1389300A może filmik i na Youtube?![]()
Mnie też interesuje wszystko czym tylko zechcesz się podzielić
Cinko, nie jestem jeszcze gotowa na karierę filmową.![]()
![]()
Poszukam na Youtube gotowizny i Ci podeślę, trochę tego tam jest. Mnie bardzo pomogły te filmiki jak zaczynałam, bo ja stuprocentowy wzrokowiec jestem.![]()
Maraa @ 12 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1389309Cinko, nie jestem jeszcze gotowa na karierę filmową.![]()
![]()
Poszukam na Youtube gotowizny i Ci podeślę, trochę tego tam jest. Mnie bardzo pomogły te filmiki jak zaczynałam, bo ja stuprocentowy wzrokowiec jestem.
jak to przeczytałam to usiadłam , choć już siedziałam![]()
Kochana z ciebie prawdziwa artystka , tworzysz prawdziwa arcydzieła , to trzeba się liczyć i z taką karierą![]()
a linki chętnie i ja obejrzę![]()
Margot @ 12 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1389313jak to przeczytałam to usiadłam , choć już siedziałam![]()
Kochana z ciebie prawdziwa artystka , tworzysz prawdziwa arcydzieła , to trzeba się liczyć i z taką karierą![]()
a linki chętnie i ja obejrzę
Kariery to ja raczej nie zrobię, brak mi parcia na szkło.
Taki charakter i już! Na razie mi z tym dobrze, chociaż wiele razy już w życiu słyszałam, że talent marnuję (nie zawsze była mowa o pierniczkach, czy o pieczeniu). Dla wielu ludzi, jak się na umiejętnościach nie zarabia pieniędzy to się marnuje talent.![]()
![]()
Ale może mi się kiedyś odmieni...![]()
Maraa @ 13 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1389328Ale może mi się kiedyś odmieni...
i wtedy bójcie się panie Gessler , Gryczanki i Nigelle![]()
Bo u Pani talent prawdziwy![]()
Cinka @ 12 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1389326Ręce masz zdolne, już i tak sławne - więcej pokazywać nie musisz, one w działaniu by wystarczyły
To nawet nie o to chodzi, ale o czas jaki trzeba poświęcić na przygotowanie i nakręcenie filmiku. W obecnej sytuacji ledwo ze zdjęciami wyrabiam.![]()
Margot @ 12 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1389330i wtedy bójcie się panie Gessler , Gryczanki i Nigelle![]()
Bo u Pani talent prawdziwy
Ooo! Dobrze Pani gada![]()
Margot @ 12 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1389313Maraa @ 12 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1389309
Cinko, nie jestem jeszcze gotowa na karierę filmową.![]()
![]()
Poszukam na Youtube gotowizny i Ci podeślę, trochę tego tam jest. Mnie bardzo pomogły te filmiki jak zaczynałam, bo ja stuprocentowy wzrokowiec jestem.
jak to przeczytałam to usiadłam , choć już siedziałam![]()
a linki chętnie i ja obejrzę![]()
prawda Margot?![]()
wzrokowiec,dobre,dobre![]()
zapomniałaś tylko dodać że Złotoręki Wzrokowiec![]()
Margot @ 12 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1389330i wtedy bójcie się panie Gessler , Gryczanki i Nigelle![]()
Bo u Pani talent prawdziwy
Ja z nimi w pierwszym starciu polegnę, ze swoją wagą piórkową nie mam szans.![]()
![]()
![]()
sionia @ 12 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1389334Maraa,
mam serdeczna prosbe. Nie znam sie na komputerach, ale cos nie moge ogladac twoich zdjec - nie widac ich u mnie. Specjalnie biegam do biblioteki, by podziwiac twoje pierniczki. Moze moglabyś je wkleic w jakims innym programie? Z poprzednich lat widoczne sa u mnie twoje zdjecia a zego roku niestety nie.
Przepraszam, że marudzę.Sioniu, a to dziwne, bo ja zdjęcia każdego roku wklejam z fmixa.Tutaj masz linka do albumu z tego roku, jak przejdziesz do profilu ogólnego to będziesz mogła zobaczyć starsze albumy.![]()
Maraa @ 12 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1389333To nawet nie o to chodzi, ale o czas jaki trzeba poświęcić na przygotowanie i nakręcenie filmiku. W obecnej sytuacji ledwo ze zdjęciami wyrabiam.
Wyobrażam sobietaak tylko rzuciłam luźną propozycję, a nuż byś podchwyciła![]()
![]()
![]()
Maraa @ 13 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1389342Ja z nimi w pierwszym starciu polegnę, ze swoją wagą piórkową nie mam szans.![]()
![]()
ale wagą talentu je pokonasz Maraa![]()
![]()
Cinka @ 13 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1389344Wyobrażam sobietaak tylko rzuciłam luźną propozycję, a nuż byś podchwyciła![]()
![]()
![]()
Margot @ 13 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1389368ale wagą talentu je pokonasz Maraa![]()
Cały Twój Fanclub jest tego samego zdania![]()
Maraa @ 12 Jan 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1389342Sioniu, a to dziwne, bo ja zdjęcia każdego roku wklejam z fmixa.Tutaj masz linka do albumu z tego roku, jak przejdziesz do profilu ogólnego to będziesz mogła zobaczyć starsze albumy.
Maraa,
dziekuje za namiary. Nadal jednak nie widzę, wiec bede chodzic do biblioteki, by twoje cudenka podziwiac.
Pozdrawiam![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.