Maraa @ 23 Dec 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1382506Asika, Dziunia, Moniak, Yrsa, Joanno, dziękuję!![]()
Margotku, Ty wiesz jak ja kocham Twoje pierniczki!Każdego roku podziwiam Twoją produkcję, tyle piernikowych paczuszek to tylko u Ciebie można znaleźć. Jesteś dla mnie Piernikową Wróżką.![]()
Maraa,ale trochę na wyrost z tą Wróżką![]()
![]()
Maria z Łeby, Kamila,H-elen, Giraffa kochane jestescie![]()
H-elen, zdolna z Ciebie bestia piernikowa , bo pierniki pierwszy sort
h-elen @ 24 Dec 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1382618Bez konika, niestety. Konik, co prawda upieczony ale nie udekorowany
Helen, piękne są Twoje pierniki! Bardzo ładne kształty bombek (pewnie sama wyginałaś?) i bardzo pomysłowo je udekorowałaś. Aniołek ma skrzydełka z nowym wzorkiem, a kokardka dodaje mu świątecznej elegancji, a dzwoneczek to koronkowa robota!![]()
Ciekawi mnie z jakich foremek korzystałaś przy odciskaniu wzoru? Silikonowe czy plastikowe?
Mnie w tym roku udało się polukrować wszystkie pierniki (koniki też) nie zdążyłam tylko wszystkim zrobić zdjęcia. Ale może po Nowym Roku zrobię im sesję?![]()
![]()
Maraa @ 28 Dec 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1383685Mnie w tym roku udało się polukrować wszystkie pierniki (koniki też) nie zdążyłam tylko wszystkim zrobić zdjęcia. Ale może po Nowym Roku zrobię im sesję?![]()
Koniecznie , zwłaszcza koniom , plissssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss![]()
Margot @ 28 Dec 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1383691Koniecznie , zwłaszcza koniom , plissssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
Zrobię, niech no tylko zaświeci trochę słońce,![]()
Maraa @ 28 Dec 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1383695Zrobię, niech no tylko zaświeci trochę słońce,
a no fakt ,ale jakby było z nim krucho to i tak zrób , dobrze?![]()
Eee, no tak czarować to ja nie potrafię.Dobre światło musi być!![]()
![]()
CYTATA ja nieudolnie będę zgapiać, bo sobie postanowiłam ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć, patrząc na Twoje arcydzieła, nawet jeśli wszystkie prawa zastrzeżone!A jak chcesz ćwiczyć to w wolnym czasie mogę pokazać jak powstają moje pierniki i różne wzorki.Przed świętami nigdy nie mam na to czasu, a teraz może mi się uda?![]()
![]()
Maraa @ 28 Dec 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1383731Izolda, nie przezywaj mnie bo powiem mamie!
Przecież nie byłam pierwsza
.![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.