izunia2007
Member
- Cze 4, 2008
- 1,294
- 0
- 0
Krysiu,pokazuje bo jestem nimi zachwycona.Ale z drugiej strony ciesze sie,ze wszystko zjedzone bo pewnie bym sama zjadla,a d..a od slodkosci rosnie hehehe!
Krystyna9 @ 19 Jan 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=807358Iza, chyba Boga w sercu nie masz. Takie cudowności pokazywać. A ja głodna i chora siedzę w pracy .
Bezlitosna kobieta.
Izuniu, perfekcyjnie wykonane
izunia2007 @ 19 Jan 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=807353A do srodka dalam taka bardzo smaczna miksture: 1 szklanka Nesquika + 2 plaskie lyzki nieslodznego kakao + 1/8 szklanki przegotowanej wody.I wychodzi z tego taka gęsta masa? Pożyczam patent, tylko chyba dodam mleko, zamiast wody.
izunia2007 @ 20 Jan 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=807832Choc patent mojto prosze bardzo.Masa wychodzi dosyc gesta.A im dluzej stoi tym jeszcze gesciejsza.Tylko te 1/8 wody czy mleka wlewaj najlepiej po 1 lyzce,bo wystarczy dac troszke za duzo i bedzie lejaca.Tyle ze zawsze mozna znow dosypac kakao lub Nesquika.
Dziękuję za użyczenie![]()
Mleko na pewno będę dodawała małymi porcjami. Inaczej zaczyna się zabawa pt. za rzadkie- dodać sypkie- za gęste- dodać płynu...o rany zrobiła się podwójna porcja masy.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.