Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
index.php?act=findpost&pid=467529a nadziane były jakąś taką pyszną masą kokosową, przy czym nie były mdłe. I tak sobie kombinuję, że jakbym je nadziała czymś w rodzaju kokosowej warstwy ciasta nazwanego "bounty" to może byłoby to. Jeśli eksperyment będzie wart pochwalenia się, nie omieszkam tego zrobić.
Czekam z niecierpliwością, bo mam zamówienie na "coś kokosowego"
Margolciu może być takie jak w wieńcu kardamonowym tylko bez kardamonu https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=4...iec+kardamonowy lub takie jak w zawijańcach cynamonowych:
2 lyzki roztopionego masla
1/2 szklanki cukru (moze byc brazowy)
1-2 lyzki cynamonu
Zrobiłam część tych drożdżówek z jagodami a część z budyniem. Są powalające, jak dla mnie najlepsze drożdżówki jakie jadłam do tej pory. Bez zdjęć bo wszystko zostało zbyt szybko pożarte. Dzięki za przepis.
bardzo dobre te drożdżówki. Ja robię nadzienie wiśniowe tzn. słoik wydrylowanych wiśni odcedzam sok gotuję i zagęszczam mąką ziemniaczaną do tego kisielu dodaję odsączone wiśnie i gotowe