sylwia18 @ 12 Sep 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=361426Alisiu jakie śliczne i zgrabne!
Dziekuję Sylwio, właśnie w lodóweczce czeka kolejna porcja drożdżówek na jutrzejsze śniadanko![]()
![]()
sylwia18 @ 12 Sep 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=361426Alisiu jakie śliczne i zgrabne!
Dziekuję Sylwio, właśnie w lodóweczce czeka kolejna porcja drożdżówek na jutrzejsze śniadanko![]()
![]()
Magg @ 24 Sep 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=368530cos czuję ze przez to forum bede musiala na aerobik pojsc
to ja się dołączęRogaliki wyglądają smakowicie
chyba polecę do kuchni i coś upichcę, bo mi samka narobiłaś![]()
![]()
Szarlotka @ 22 Oct 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=382171Witam,
kilka dni temu trafiłam na ten przepis i zaraz upiekłam buleczki. Wyszły pyszne. Kolejne będą z budyniem.
To mój pierwszy post tutaj
Witam serdecznie, mam nadzieje, ze nie znikniesz, bo mam pytanie![]()
jak sie robi z budyniem? jak sie robi z budyniem? jak sie robi z budyniem? jak sie robi z budyniem??!?!?!?!
choruje na taka bulke. W sklepie sa tylko z makiem albo serem, a takie to i ja moge zrobic
(moze powinnam napisac nawet ja)![]()
kermidt @ 30 Oct 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=385952jak sie robi z budyniem??!?!?!no właśnie wyjełam z piekarnika![]()
Dzis zrobiłam drugi raz z budyniem, nutellą i dżemem truskawkowym -wlasnym. Niektóre zrobilam takie pierożkowate- z nadzieniem w środku. I do ciasta dałam namoczone, osączone rodzynki![]()
A te budyniowe... budyń z torebki, tylko ciut mniej mleka. Wystudzić.
A wszytskie bułeczki smaruję równo białkiem, bo myślę sobie że jak sie ścina w cieple, to może choć troche powstrzymuje nadzienie przed wyplynięciem.
![]()
![]()
Kolejnym razem zrobie z kawałkami owocow i jagodami.
A możecie mi podrzucić linka do tych jagodzianek Bajaderki?
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.