aklat @ 11 Jun 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=863936pysznie wygląda, a ja mam akurat kalarepke w lodówce, chyba jutro zrobie
Ta kalarepka to dużo lepiej smakuje jak wygląda, więc nie ociągaj się, tylko rób. A roboty to tu wcale dużo nie ma.
Krystyna9 @ 13 Jun 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=864328Ta kalarepka to dużo lepiej smakuje jak wygląda,jeżeli wygląda obłędnie...to jak smakować musi...![]()
kalarepa mi się kojarzy z czasami jak byłam małym dzieckiem i pochłaniałam ją jak jabłkojutro na pewno wypróbuję!![]()
Ashira @ 19 Jun 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=866227kurczę... smakuje mi to kalafiorem.
ale bardzo dobre
Bo to podobny smak jeśli nie ten sam![]()
Podobnie smakuje też głąb z kapusty, kalafiora i brokuła - można zbierać je obrane zamrażać a później wykorzystać razem do duszonej kalarepki. Jaka oszczędność
u mnie nie do zrealizowania bo dziewczyny pożerają na surowo.![]()
Dziś robiłam na obiad - dosmakowałam odrobiną cukru i soku z cytryny - pyszna![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.