Aniq @ 10 Apr 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1516373Zrobiłam, smaczne, tylko takie ...kotletowe mielone mi wyszło![]()
Nie dałam pektosoli, bo to na próbę 2 słoiczki były. Może mięso za chude było? Ale najzwyklejszą łopatkę kupiłam...Myślę, że to wina braku pektosoli, która zdecydowanie zmienia smak i wygląd.
franuś @ 10 Apr 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1516454Ja robię podobnie tylko dodaję na każdy kilogram mięsa jeden średni ząbek czosnku i 1 płaską łyżkę majeranku. Do mielonek w słoikach nie dajemy wody.
Buka @ 22 Aug 2019 napisał:index.php?act=findpost&pid=1648361Jak człowieka zeprze chęć, to czas znajdzie.Z mięsem nie ma żartów, zresztą wolę raz, a dobrze, niż tyndalizacja trzy dni pod rząd.Tuszonkę można po wychłodzeniu wymieszać z tym tłuszczykiem i galaretką i mieć pyszne smarowidło.
Namówiłaś mnieJutro nie mam żadnych biegów i ćwiczeń, to powinnam się jakoś wyrobić, żeby zdążyć przed pójściem spać.![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.